CoolSculpting Beenvet verliezen

Beenvet verliezen

Veilig, pijnloos en definitief bovenbeen vet verliezen zonder operatie met CoolSculpting. Voor veel dames en heren worden de bovenbenen slapper naarmate de leeftijd vordert. Gerichte training sorteert vaak niet het gewenste effect. Vooral omdat in het betreffende weefsel geen spieren zitten heeft trainen vaak geen zin. Wil jij hardnekkig beenvet verliezen? Dan ben je bij CoolSculpting aan het juiste adres.

Beenvet verliezen met CoolSculpting

Met CoolSculpting kunnen we hardnekkig vet in de bovenbenen verwijderen. Hoe kun je zo gemakkelijk bovenbeen vet kwijtraken? Het antwoord: door de te behandelen delen heel gericht te bevriezen met een speciaal daartoe ontwikkelde machine. Bedacht op de Harvard Medical School in Boston (Verenigde Staten) en goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). CoolSculpting is een absoluut betrouwbare en veilige manier om bovenbeen vet kwijt te raken. De behandelde vetcellen verlaten op natuurlijke wijze het lichaam en komen ook niet meer terug. Het resultaat: jouw benen worden strakker en je past weer in die favoriete broek!

Been vet bevriezen

Bij CoolSculpting kun je op een veilige en definitieve manier jou bovenbeen vet kwijtraken door middel van Cryolipolyse. Cryolipolyse is een veilig manier om hardnekkig been vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen in je benen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Zo bereik je met de Cryolipolyse behandeling zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Overtuigd om jouw beenvet kwijt te raken door bevriezing? Tijdens het consult geven onze cosmetisch artsen je graag advies. Hierna stellen we een persoonlijk en reëel behandelplan samen. Hierin staat precies welke plaatsen op je benen behandeld kunnen worden met CoolSculpting en wat de bijhorende kosten zijn. Een behandeling voor het kwijtraken van beenvet duurt gemiddeld twee uur. Tijdens de behandeling kun je even heerlijk relaxen. Na het bevriezen van het beenvet worden gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling de vetcellen afgevoerd. De eenmaal verwijderde vetcellen komen niet meer terug. Als dat geen makkelijke manier is om definitief bovenbeen vet te verwijderen!

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

De voordelen van een CoolSculpting behandeling bij beenvet

Veiligheid: CoolSculpting is een bewezen methode die door professionals wordt uitgevoerd, met minimale risico’s voor je gezondheid.

Vrijwel pijnloos: Tijdens de behandeling kun je ontspannen, een boek lezen of zelfs een dutje doen. Na de behandeling, moet er wel even gemasseerd worden dat als pijnlijk kan worden ervaren, maar dit is tijdelijk. Er is geen hersteltijd nodig, zodat je direct weer je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Blijvende resultaten: Na verloop van tijd zal je beenvet er strakker en slanker uitzien, met langdurige resultaten.

Karlijn Visser

“CoolSculpting is gewoon een heel leuk cadeautje voor jezelf waar je lang plezier van hebt.”

Alternatief voor Liposuctie Beenvet

CoolSculpting biedt een uitstekend alternatief voor invasieve ingrepen zoals liposuctie. In plaats van littekens en mogelijke complicaties, biedt CoolSculpting een niet-chirurgische en veilige benadering om beenvet te verliezen.

Kies voor CoolSculpting en ontdek de effectieve weg naar een slanker, zelfverzekerdere uitstraling, zonder beenvet dat je in de weg zit. Neem vandaag nog contact op met een CoolSculpting-specialist om te bespreken hoe deze methode jou kan helpen om afscheid te nemen van dat vervelende beenvet en je zelfvertrouwen te herstellen. Say goodbye to unwanted leg fat with CoolSculpting!

De voordelen van CoolSculpting