Armvet verwijderen

Last van armvet? Laat je armvet verwijderen met CoolSculpting. Een veel voorkomende ergernis voor veel vrouwen: Het onderste deel van de bovenarmen dat steeds slapper wordt. Er was niets aan te doen, tot nu! Met de CoolSculpting techniek kunnen we dit deel van het lichaam gemakkelijk aanpakken waardoor je hardnekkig armvet kan verliezen.

Armvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een veilig manier van armvet verwijderen zonder operatie. De techniek is ontwikkeld aan de Harvard Medical School in Boston. Wetenschappers ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door bevriezing. Door jarenlang onderzoek is vastgesteld dat vetcellen na bevriezing afsterven en door het lichaam zelf worden afgebroken. Op natuurlijke wijze verdwijnen ze uit het lichaam: veilig, snel en met een blijvend resultaat. Bij de CoolSculpting Kliniek beschikken we over jarenlange ervaring met het verwijderen van vet op bovenarmen en ander lastige plekken. Jij wil toch ook zichtbaar strakkere bovenarmen? Doe de test en maak snel een afspraak voor een gratis consult.

Armvet verwijderen door bevriezing

Veilig en snel armvet verwijderen zonder operatie en hersteltijd doe je bij onze CoolSculpting klinieken. Onze cryolipolyse behandeling is 100% veilig en heeft een FDA-goedkeuring. Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van de vetcellen. Wanneer de vetcellen in je armen eenmaal op een natuurlijke wijze zijn afgevoerd door het lichaam komen deze niet meer terug. Armvet bevriezen zorgt dus voor een zichtbaar blijvend resultaat.

Overtuigd om jouw armvet te verwijderen met CoolSculpting? Tijdens het gratis consult bespreek je samen met een cosmetisch arts de mogelijkheden en krijg je een advies. We nemen hierna het behandelplan met je door en scheppen een persoonlijk en reëel verwachtingsbeeld. Een behandeling voor het verliezen van armvet duurt gemiddeld twee uur, waarin we met onze applicator uw armvet bevriezen. Twaalf weken na de behandeling nemen we graag het resultaat met u door.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

Armvet bevriezen ervaringen

Wij hebben veel ervaring met het bevriezen van armvet en de resultaten zijn ook om over te spreken. Door middel van CoolSculpting Cryolipolyse kunnen we op selectieve plekken vet definitief verwijderen. Lees de klantervaringen over CoolSculpting.