CoolSculpting Armvet verwijderen

Armvet verwijderen

Last van armvet? Laat je armvet verwijderen met CoolSculpting. Een veel voorkomende ergernis voor veel vrouwen: Het onderste deel van de bovenarmen dat steeds slapper wordt. Er was niets aan te doen, tot nu! Met de CoolSculpting techniek kunnen we dit deel van het lichaam gemakkelijk aanpakken waardoor je hardnekkig armvet kan verliezen.

Armvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een veilig manier van armvet verwijderen zonder operatie. De techniek is ontwikkeld aan de Harvard Medical School in Boston. Wetenschappers ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door bevriezing. Door jarenlang onderzoek is vastgesteld dat vetcellen na bevriezing afsterven en door het lichaam zelf worden afgebroken. Op natuurlijke wijze verdwijnen ze uit het lichaam: veilig, snel en met een blijvend resultaat. Bij de CoolSculpting Kliniek beschikken we over jarenlange ervaring met het verwijderen van vet op bovenarmen en ander lastige plekken. Jij wil toch ook zichtbaar strakkere bovenarmen? Doe de test en maak snel een afspraak voor een gratis consult.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

Armvet verwijderen door bevriezing

Veilig en snel armvet verwijderen zonder operatie en hersteltijd doe je bij onze CoolSculpting klinieken. Onze cryolipolyse behandeling is 100% veilig en heeft een FDA-goedkeuring. Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van de vetcellen. Wanneer de vetcellen in je armen eenmaal op een natuurlijke wijze zijn afgevoerd door het lichaam komen deze niet meer terug. Armvet bevriezen zorgt dus voor een zichtbaar blijvend resultaat.

Overtuigd om jouw armvet te verwijderen met CoolSculpting? Tijdens het gratis consult bespreek je samen met een cosmetisch arts de mogelijkheden en krijg je een advies. We nemen hierna het behandelplan met je door en scheppen een persoonlijk en reëel verwachtingsbeeld. Een behandeling voor het verliezen van armvet duurt gemiddeld twee uur, waarin we met onze applicator uw armvet bevriezen. Twaalf weken na de behandeling nemen we graag het resultaat met u door.

Armvet bevriezen ervaringen

Wij hebben veel ervaring met het bevriezen van armvet en de resultaten zijn ook om over te spreken. Door middel van CoolSculpting Cryolipolyse kunnen we op selectieve plekken vet definitief verwijderen. Lees de klantervaringen over CoolSculpting.

Karlijn Visser

“CoolSculpting is gewoon een heel leuk cadeautje voor jezelf waar je lang plezier van hebt.”

Alternatief voor Liposuctie armvet

CoolSculpting biedt een uitstekend alternatief voor invasieve ingrepen zoals liposuctie. In plaats van littekens en mogelijke complicaties, biedt CoolSculpting een niet-chirurgische en veilige benadering om armvet te verliezen.

Kies voor CoolSculpting en ontdek de effectieve weg naar een slanker, zelfverzekerdere uitstraling, zonder armvet dat je in de weg zit. Neem vandaag nog contact op met een CoolSculpting-specialist om te bespreken hoe deze methode jou kan helpen om afscheid te nemen van dat vervelende armvet en je zelfvertrouwen te herstellen. Say goodbye to unwanted arm fat with CoolSculpting!

De voordelen van CoolSculpting

De voordelen van een CoolSculpting behandeling bij armvet

Veiligheid: CoolSculpting is een bewezen methode die door professionals wordt uitgevoerd, met minimale risico’s voor je gezondheid.

Vrijwel pijnloos: Tijdens de behandeling kun je ontspannen, een boek lezen of zelfs een dutje doen. Na de behandeling, moet er wel even gemasseerd worden dat als pijnlijk kan worden ervaren, maar dit is tijdelijk. Er is geen hersteltijd nodig, zodat je direct weer je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Blijvende resultaten: Na verloop van tijd zal je beenvet er strakker en slanker uitzien, met langdurige resultaten.