Armvet verwijderen

Last van armvet? Laat je armvet verwijderen met CoolSculpting. Een veel voorkomende ergernis voor veel vrouwen: Het onderste deel van de bovenarmen dat steeds slapper wordt. Er was niets aan te doen, tot nu! Met de CoolSculpting techniek kunnen we dit deel van het lichaam gemakkelijk aanpakken waardoor je hardnekkig armvet kan verliezen.

Armvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een veilig manier van armvet verwijderen zonder operatie. De techniek is ontwikkeld aan de Harvard Medical School in Boston. Wetenschappers ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door bevriezing. Door jarenlang onderzoek is vastgesteld dat vetcellen na bevriezing afsterven en door het lichaam zelf worden afgebroken. Op natuurlijke wijze verdwijnen ze uit het lichaam: veilig, snel en met een blijvend resultaat. Bij de CoolSculpting Kliniek beschikken we over jarenlange ervaring met het verwijderen van vet op bovenarmen en ander lastige plekken. Jij wil toch ook zichtbaar strakkere bovenarmen? Doe de test en maak snel een afspraak voor een gratis consult.

Plan gratis consult

Armvet verwijderen door bevriezing

Veilig en snel armvet verwijderen zonder operatie en hersteltijd doe je bij onze CoolSculpting klinieken. Onze cryolipolyse behandeling is 100% veilig en heeft een FDA-goedkeuring. Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van de vetcellen. Wanneer de vetcellen in je armen eenmaal op een natuurlijke wijze zijn afgevoerd door het lichaam komen deze niet meer terug. Armvet bevriezen zorgt dus voor een zichtbaar blijvend resultaat.

Overtuigd om jouw armvet te verwijderen met CoolSculpting? Tijdens het gratis consult bespreek je samen met een cosmetisch arts de mogelijkheden en krijg je een advies. We nemen hierna het behandelplan met je door en scheppen een persoonlijk en reëel verwachtingsbeeld. Een behandeling voor het verliezen van armvet duurt gemiddeld twee uur, waarin we met onze applicator uw armvet bevriezen. Twaalf weken na de behandeling nemen we graag het resultaat met u door.

Lees de klantervaringen over CoolSculpting.

 

armvet verwijderen

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van armvet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.