Nazomeractie

Coolsculpting zomeractie

We geven 125 euro korting bij afname van vier of vijf plaatsingen en zelfs 250 euro korting bij afname van zes of meer CoolSculpting plaatsingen. Voor mensen die in één keer een opvallend resultaat willen boeken.

Deze actie loopt tot 20 oktober. Deze korting komt bovenop de standaardkortingen die we hanteren bij afname van meer cycles.

Vul hieronder je e-mailadres in. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de kortingsbon te downloaden. Laat deze zien bij het inplannen of afrekenen van jouw behandelingen.

Download kortingscode

CoolSculpting Kosten

Met meer dan 8 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en definitieve manier jouw vet laten verwijderen bij CoolSculpting. De CoolSculpting kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal plaatsingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal plaatsingen.

Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Eerste vier plaatsingen
€465
5 t/m 9 plaatsingen
€445
10 of meer plaatsingen
€415

Bovenstaande prijzen gelden voor de standaard applicators. In bepaalde gevallen worden grotere applicators aangeraden. Hier geldt een meerprijs voor.

Bij het gratis consult wordt besproken hoeveel plaatsingen nodig zijn voor het door jouw gewenste behandelingsgebied en het gewenste resultaat. De kosten hiervoor worden duidelijk besproken voordat met de behandeling begonnen wordt. Gemiddeld genomen zijn minimaal twee plaatsingen nodig om een gebied te behandelen.

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak met één van onze CoolSculpting specialisten maken? Vul dan hieronder je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend!

Mijn Contactgevevens

Hidden
Hidden
Geslacht

Heeft u nog een toevoeging?