Kortingsactie verlengd

Onderkin-Voor-1.png Onderkin-Na-1.png

CoolSculpting Kosten

De kosten van een CoolSculpting behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid vet dat je wil laten verwijderen. We werken met applicatorplaatsingen. Eén applicator behandelt een vetrol ter grootte van een grote hand. Dus stel, je wil je love handles aanpakken, dan heb je in ieder geval twee plaatsingen (één aan elke kant nodig). Voor een kin adviseren we meestal ook twee cycles.

Wil je weten wat het voor jou kost vraag dan een gratis en vrijblijvende consult aan. In zo’n consult bespreek je met een CoolSculpting specialist welke delen van je lichaam je wil aanpakken. De specialist geeft dan een advies en maakt dan een behandelplan met een prijsofferte. Je bepaalt dan, of op een later moment, of je wil starten of niet. Als je niet verder gaat, kost het je niets.

Om je een idee te geven, vind je hieronder de kosten per plaatsing

Onderkin Voor Onderkin Na
Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Lente-korting
Eerste vier plaatsingen
€485
€410
5 t/m 8 plaatsingen
€465
€395
9 of meer plaatsingen
€435
€370

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor een behandeling met de nieuwste CoolSculpting Elite applicatoren. In sommige gevallen zullen we een advies geven voor een behandeling met de COM2 of een grotere uitvoering van de Elite applicator. Hiervoor gelden afwijkende prijzen. De korting geldt voor alle afspraken die binnen de actieperiode zijn geboekt en betaald.

CoolSculpting is de bedenker van cryolipolyse (2009) en is tot op heden nog steeds de enige cryolipolyse aanbieder die in de VS is goedgekeurd (FDA). Over de hele wereld zijn er inmiddels 13 miljoen CoolSculpting behandelingen uitgevoerd. Sinds de introductie van de sterk verbeterde CoolSculpting Elite (2021) zien we betere resultaten, meer comfort en minder risico op bijwerkingen.

Sinds het grote succes van CoolSculpting zijn er diverse Chinese en Koreaanse aanbieders van machines op de markt die aangeven eenzelfde behandeling te kunnen doen voor veel lagere prijzen. Bel ons graag eens als je wil weten wat de verschillen zijn.

Wij werken in ieder geval met BIG geregistreerde behandelaars en onder verantwoordelijkheid van een arts en zijn NVCG erkend.

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak met één van onze CoolSculpting specialisten maken? Vul dan hieronder je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend!

Mijn Contactgevevens

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Heeft u nog een toevoeging?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.