CoolSculpting Kliniek

CoolSculpting bevriest gericht hardnekkig vet zodat dit op natuurlijke wijze wordt verwijderd door het lichaam.

Waarom CoolSculpting Kliniek?

Coolsculpting pakt gericht vetcellen aan door ze te bevriezen. Perfect voor buik, benen en kin. Als enige in Nederland werken wij uitsluitend met de nieuwste generatie Elite machines, gegarandeerd veiliger en effectiever.

Wat wil jij aanpakken?

CoolSculpting Resultaten

Buik Before Buik After
Lovehandles Before Lovehandles After
Rug Before Rug After
Madelon
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Superlief personeel en mooi resultaat. Ik was eerder naar zo’n goedkope geweest en € 900 betaald zonder resultaat. Uiteindelijk vertelde een vriendin dat deze duurder is maar wel werkt. Had ik het de eerste keer maar gedaan.
Sonja
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Was heel sceptisch. Vriendin heeft het gedaan met goede resultaten. Uiteindelijk gegaan voor mijn benen. Echt heel mooi geworden. Zelfs cellulite is beter geworden
Anoniem
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Ze begrepen meteen wat mijn wensen waren, super aardig en professioneel behandeld. Ik voelde me erg welkom en gehoord!
Vorige
Volgende

CoolSculpting behandeling

Tijdens de behandeling plaatsen we applicators op je probleemgebieden. Zo sculpten we je lichaam en krijg je je mooie vormen van vroeger terug.

CoolSculpting ervaringen

‘Dootje’ is bekend van TikTok. Ze stoorde zich enorm aan haar onderkin.

Met twee applicator plaatsingen was het vet weg. Op de foto zie je haar prachtige nieuwe kaaklijn.

Niet voor niets geven klanten ons een 8,3 op KliniekErvaringen.

Onze klinieken

Wij zijn de eerste in Nederland die werken met CoolSculpting en hebben inmiddels al 100.000+ succesvolle behandelingen achter de rug. Dit doen we allemaal met BIG geregistreerde behandelaars en de nieuwste CoolSculpting Elite om het beste resultaat en veiligheid te kunnen garanderen.

Parnassusweg 9
1077 DA Amsterdam

Rembrandtweg 115
1181 GG Amstelveen
Stationsweg 23
5211 TV Den Bosch
Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

Nieuwe Emmasingel 15A
5611 AM Eindhoven

Lindenlaan 42
1271 BB Huizen

Franklinstraat 29
8921 ES Leeuwarden

FDA Goedgekeurd

CoolSculpting is ontwikkeld door Harvard Medical School en is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Al onze klinieken en medewerkers zijn gecertificeerd door Allergan.

NVCG Cosmetisch Arts KNMG

Onze  artsen zijn NVCG gecertificeerd

Food_and_Drug_Administration_logo.svg

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration

unnamed

Al onze klinieken en haar personeel zijn gecertificeerd door Allergan

1200px-Harvard_Medical_School_shield.svg

CoolSculpting is ontwikkeld door Harvard Medical School

CoolSculpting Elite applicatoren
De voordelen van CoolSculpting
CoolSculpting

CoolSculpting is een veilige manier van vet verwijderen zonder operatie. De CoolSculpting techniek bevriest de onderhuidse vetcellen waarna deze op een natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. Na de behandeling kunt u direct weer verder met de rest van uw dagelijkse bezigheden. CoolSculpting pakt de onderhuidse vetlaag aan op de geselecteerde plekken en gaat daarom heel secuur te werk. Het duurt ongeveer 12 weken voordat het resultaat zichtbaar wordt. Wanneer de vetcellen eenmaal zijn afgevoerd komen deze niet meer terug.

CoolSculpting Kliniek Nederland

CoolSculpting Kliniek, onderdeel van Cool Klinieken, is gespecialiseerd in de enige cryolipolyse behandeling die wetenschappelijk bewezen is en een FDA-goedkeuring heeft. Als onderdeel van Cool Klinieken, zijn we verbonden met verschillende andere klinieken, zoals Ulthera Kliniek, IET Skin Klinieken (gevestigd in Amsterdam, Amstelveen en Huizen), Allurion Kliniek, Skinpen Kliniek, Overgewicht Nederland en CoolSculpting Centers. Dit betekent dat u op meerdere locaties terecht kunt voor effectieve en technologisch geavanceerde cosmetische en lichaamsbehandelingen. Ons gemeenschappelijke doel is om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden door middel van op maat gemaakte behandelingen.

Nieuw: CoolSculpting Elite

CoolSculpting introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie om vet effectief te verminderen. De CoolSculpting Elite maakt het mogelijk om twee gebieden tegelijk te behandelen. Dit met een verbeterde pasvorm, die de natuurlijke vormen van het lichaam volgt, en een beter comfort. Het resultaat? Een snellere behandeltijd en een behandelplan dat nog beter gepersonaliseerd kan worden.

De meeste mensen zullen bij CoolSculpting of cryolipolyse denken aan het verwijderen van lovehandles, buikrolletjes en saddlebags.

De CoolSculpting Elite® is de eerste en tot nu toe enige behandelmethode met FDA clearance voor negen lichaamsdelen waaronder:

  • Binnen en buitenkant bovenbenen
  • BH vetjes
  • Alle zes regio’s van de buik
  • Bovenarmen
  • Flanken
  • Onderkin
  • Onder de kaaklijn
  • Bananarol
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.